Phils Burger

(C) Phils burger 2019

(C) Phils burger 2019

“Jag känner mig helt uppdaterad kring vad som krävs av mig som medarbetare och vart företaget är på väg. Via appen är det lätt att ta till sig ny kunskap och det är både roligt och lärorikt”
— Denise, en av 150 medarbetare på Phils Burgers

Är intranätet dött?


Phils Burger har helt bytt till att använda Moblrn’s app för utbildning och dela intern information med sina nya och befintliga anställda. Utöver det inledande utbildningsprogrammet erbjuds alla anställda olika relevanta kurser som täcker allt i köket, dryck och service. Appen används också som ett interaktivt intranät, där ledningen kan skicka ut relevanta nyheter varje vecka.

Phils Burger använder Moblrn för att att dela viktiga uppgifter om deras recept och servicebemötande som en del av deras digitaliserade utbildning. Att arbeta med mobilen som ett utbildningsverktyg har blivit en framgång, säger Isabelle Filling, Concept & Marketing Manager för Phils Burger:

"Fördelen med mobilen som utbildningsredskap är att alla kan delta i sin egen takt och att utbildningen är interaktiv. Genom att blanda videor, texter och bilder får vi stor uppmärksamhet bland deltagarna.”

All dokumentation som en gång existerade i pappersformat finns nu i Moblrn-appen. Telefonnummer, personalresurser och manualer lagras alla bekvämt och är tillgängliga för hela organisationen. Företaget kan enkelt skicka en påminnelse via en pushnotis till dem som ännu inte har tagit del av informationen. Detta säkerställer att alla är uppdaterade på alla de senaster nyheterna inom bolaget.