Assa Abloy

22_swedish_giant_assa_abloy_isc_west_2012_2.jpg
Varje dag skickades en pushnotis ut till över 450 chefers smartphones runt om i världen.
— Assa Abloy Entrance Systems

Vill du engagera ditt globala team?

Assa Abloy, världsledande inom lås och säkerhetslösningar, har över 47 000 anställda. De ville skapa internt engagemang för nya affärsstrategier och få hela koncernen att jobba mot samma mål. Ett viktigt fokusområde var att inducera hela koncernen runt om i världen till att samarbeta och dela med sig av sina erfarenheter.

Tillsammans med Moblrn och konsultbolaget Symbal skapades "Micro Engager-programmet", ett program där chefer på alla Assa Abloys marknader kunde möta utmaningar, nyheter och dela erfarenheter - varje vecka.

Varje fredag skickades en pushnotis till över 450 ledare runt om i världen om att ett nytt avsnitt fanns i appen. Strategi-teamet fick omedelbar feedback från cheferna och detta ledde till att Assa Abloy kunde förbättra engagemanget och få konsensus kring den nya strategin.

Resultatet var överväldigande. 97% av deltagarna gav tummen upp både för innehåll och teknik. Assa Abloy ser stor potential för att leverera mikroutbildningar mot olika grupper av anställda - till exempel servicetekniker och försäljningsrepresentanter.